Eksistanse

av den 27. oktober 2013

(Ikke den typen tekst jeg pleier å skrive, og ihvertfall ikke publisere, men den betyr en del.)

 

 

 

Lørdag natt

Tekstmelding

Ka skjer?

Gøy på fest? Tror eg reiser hjem fra byen..

Du, prinsessen min.

 

Hverdag

Stillhet.

2 kommentarer

 1. pedro · 28. oktober 2013

  hei. takk for fint dikt! ville bare si at du med dette diktet godt viser frem det som er diktets største fortrinn: det er en slags åpen kode. jeg skjønner nok ikke alt som står her like klart som du gjør, men det gjør ingenting, kanskje tvert i mot! jeg vet dette dreier seg om et forhold, om en relasjon mellom to mennesker, jeg vet det dreier seg om å vente, om å lengte og bli skuffet, kanskje prøver diktet å si noe om løgn eller om forventninger, og dermed også noe om hva kjærlighet og forelskelse baserer seg på. Da jeg leste diktet dikt tenkte jeg på de hundrevis av diktene jeg skrev, den gang jeg var ung og hadde slike lørdagsnetter, de gangene det var jeg som sendte tekstmeldinger, den gangen jeg mistet meg selv i en fest som varte helt til søndagskvelden. en ting ble jeg nysgjerrig på. stillheten. kanskje du en annen gang kan skrive litt om stillheten, AKKURAT DENNE STILLHETEN.

  alt godt

  p

 2. Maria
  Maria · 23. november 2013

  Jeg liker hvordan du skriver.

Legg igjen en kommentar