Ka gjorde du igjen.

av den 6. oktober 2013

Drømmer som rømmer fra virkeligheten de ble født i
Eg drømte drømmer om minner med rødt i
Eg ser svarte, hvite skygger overalt
Du hogget ned, og familietreet falt
Du sa dine ord, eg forlot det eg kjente
Ka skjedde med huset, når minnene brente

1 kommentar

  1. pedro · 6. oktober 2013

    hei. dette syntes jeg var et fint og mystisk lite dikt. mye fine bilder som jeg kanskje ikke helt forstår, men det gjør ingenting, synes jeg. det er ikke alltid man skal forstå på den måten, om du skjønner. eller: det finnes mange måte å forstå på: da jeg var ung leste en tekst av bob dylan der han sang: The ghost of electricity howls in the bones of her face. aner fortsatt ikke hva han mener med det, men jeg liker det ennå. er denne teksten en sangtekst? likte spesielt godt siste linja: «Ka skjedde med huset, når minnene brente». fint!

Legg igjen en kommentar