Never stand in the rain – selvskrevet sangtekst

av den 9. oktober 2013

Jeg skrev denne på under en dag for å ha den med i en sang konkurranse (kom videre til finalen) så jeg tenkte jeg kunne dele den her og kanskje få noen kommentarer og tilbakemeldinger. Jeg fikk inspirasjon når jeg så ut på regnet og tenkte tilbake til når mennesker i livet mitt har forlatt meg uten engang å ta farvel og når andre har såret meg ved å ikke si sannheten. Jeg kan ikke bare stå og ta imot alt de kaster mot meg uten å si noe. så jeg håper dere kan kjenne dere igjen, bli inspirert og skriver en kommentar! 🙂

capo 3         C-G-D     (ned, ned, ned, opp, opp, ned)

Verse 1
You let me down again,
dissapeared like in quick sand,
never thought i’d be severed by the pain… from yesterday,
never thought i would lose all my faith… in everything,
never thought you’d bring me down for good… but thats ok.

Chours:
I’d never stand in the rain,
and take it,
i’ll make it good,
I’d never stand in the rain,
and take it,
i’ll make it good,
I’d never stand in the rain,
and take it,
oh Lord i’ll make it good.

Verse 2
I’m here,
I’m strong,
even though my hope is gone,
Never asked if im okay,
maybe cause i never bleed when i fall,
but thats ok.

Chours:
I’d never stand in the rain,
and take it,
i’ll make it good,
I’d never stand in the rain,
and take it,
i’ll make it good,
I’d never stand in the rain,
and take it,
oh gad i’ll make it good.

Verse 3
Forgive and forget,
but never regret what you’ve learned from it.
never thought i’d be severed by the pain… from yesterday,
never thought i would lose all my faith… in everything,
never thought you’d bring me down for good,
Its not ok.

Chours:
I’d never stand in the rain,
and take it,
i’ll make it good,
I’d never stand in the rain,
and take it,
i’ll make it good,
I’d never stand in the rain,
and take it,
oh one day i’ll make it good.

Håper dere liker den!

-RebeccaFL
RFL original.

4 kommentarer

 1. Martine Skulstad
  Martine Skulstad · 9. oktober 2013

  Fantastisk Rebecca! det var lett å skjønne at det var deg denne teksten var om, spesielt for de som kjenner deg. Jeg er så heldig at jeg har fått lov til å se litt av deg og bli kjent med den fantastiske jenten du er.
  Jeg skjønner ufattelig godt budskapet med denne sangen, og jeg må si at både her og i virkeligheten så fremstår du så fantastisk sterk og du står alltid opp igjen, og vil ikke la deg selv falle ned. Jeg vet livet har vært hardt for deg, og det piner meg at det har vært sånn.

  Sangen er sterk og tydelig, og den er godt forklarende på hvordan du tar situasjonen og omformer den til din egen styrke. Veldig bra skrevet!

  • rebeccafl
   rebeccafl · 10. oktober 2013

   Du er den beste! Jeg vet ting ikke har vært en dans på roser for deg heller, men vi er sterk og det ser jeg hver gang jeg snakker med deg, det lyser.
   Du er en av de få menneskene som forstår meg uten at jeg trenger å si så mye, egentlig ingenting! Jeg er ufattelig glad for å ha deg i livet mitt det skal jeg si deg!

 2. pedro · 11. oktober 2013

  hey! takk for nye tekster! jeg også synes det er mye alvor og mye bra i tekstene dine, og ikke minst virker det som om du er produktiv og bevisstt på at du har lyst til å gjøre noe med dine egne erfaringer, omforme dem, la dem få lov til å forvandles fra noe vondt til å bli en sang om noe vondt/vanskelig. Og allerede der synes jeg at man oppnår noe, at man skaper en avstand, eller kanskje at man skaper noe fint ut av noe stygt. kanskje det er så enkelt. er ikke det bra?

  et lite forslag, bare. du bør kanskje se på denne linjen:

  dissapeared like quick sand

  jeg skjønner hva du mener, altså, men det er likevel ikke helt riktig. her står det at «du/forsvant som kvikksand». kvikksand forsvinner ikke, men heller er det slik at ting forsvinner i kvikksand. ikke veldig vesentlig, men sånne små presisjonsting kan være veldig viktige av og til. just sayin. har du forresten hørt den fine låten som heter Quicksand med David Bowie? du som liker gitarer og sanger kan kanskje like han derre gamle reven Bowie.

  alt godt

  p

  • rebeccafl
   rebeccafl · 11. oktober 2013

   David Bowie er fantastisk har ikke hørt akkurat den sangen, men det skal jeg nå! haha ja skrev feil det skal egentlig stå ‘dissapeared like in quicksand’, men det er akkurat den linjen jeg ikke er hel fornøyd med. Jeg har tenkt mye på den, men ja det er bare første utdrag av sangen så når jeg drar den fram igjen om noen uker så blir det nok noen forandringer. ^^

   Jo det er jo bra, det er noe jeg liker å gjøre. Forvandle en vond opplevelse om til noe bra som en bra sang tekst, jeg kan synge på om og om igjen så jeg får det ut av systemet og på en måte hjelper meg selv gjennom en vanskelig periode på den måten. Så ja hvorfor ikke bruke egne erfaringer til noe som kan hjelpe eller inspirere andre eller deg selv, selv om det er erfaringer du helst ikke hadde hatt lyst å gå gjennom så har de jo gjort deg til den du er i dag! 🙂 Takk og ta en titt og les på de andre tekstene jeg har lagt ut og legg igjen kommentar!

Legg igjen en kommentar