Not giving up – selvskrevet sangtekst

av den 5. oktober 2013

Jeg skriver sangtekster. Jeg holder dem for det meste for meg selv, jeg skriver for å få ut tankene mine, når det dukker opp en situasjon som er vanskelig. Jeg sitter meg ned med gitar og en tom side i blokken. Jeg skriver om situasjonen som er vanskelig der og da så jeg kan synge den om og om igjen for dette hjelper meg å bearbeide alt som skjer rundt meg! Jeg håper dere liker denne teksten litt ihvertfall. Jeg skrev den for en tid tilbake. Jeg skrev den om en person som står meg nær som ikke har hatt det så lett. (jeg skriver på engelsk)

Guitar
G-D-C capo 3 fingerplay: 5+3+2 (at the same time and beat your fingers down on them (5=A, 3=G 2=H/B).

verse 1
She imagined a life with a place called home,
with a family and a pet named bo-o,
a room full of sh** and food to go,
thats her short list of dreams and goals.

verse 2
Where did her life go,
Were stuck in a dream, so she don’t know-o,
lately she’s been wanting to go home,
but there’s no such place that she knows.

ref:
She’s not giving up, giving up, giving up, giving up.
She’s not giving up, giving up, giving up, giving up.

verse 3
No food, clothes or heat,
she’s struggling to stay on her feet,
nobody to say it’s okay,
she’s all alone with pot and cocain.

verse 4
It’s so cold her face is like snow,
she shiver while trying to glow-o,
she have reached a whole new low,
selling her love for show.

ref:
She’s not giving up, giving up, giving up, giving up.
She’s not giving up, giving up, giving up, giving up.

verse 5
She didn’t know where to run,
the white lady became her sun.

ref:
She’s not giving up, giving up, giving up, giving up.
She’s not giving up, giving up, giving up, giving up. x2

Håper du likte den og skriver en kommentar
om hva du syns og evt. forandringer eller spørsmål 🙂

-RebeccaFL
RFL original!

3 kommentarer

  1. pedro · 6. oktober 2013

    hei hei! takk for fin tekst! synes den godt skisserer opp en vanskelig situasjon; likte spesielt godt at den begynner med alt det hun ønsker seg, drømmer og forhåpninger, da blir det også en større kraft og en større kontrast når den vonde virkeligheten blir skrevet frem i vers 3 og 4. det eneste jeg reagerte på var linjen «a room full of sh** and food to go», som jeg kanskje oppfattet som litt fremmed; jeg tror det ville vært bedre å holdt seg til de idylliske drømmene og ønskene. drit og junkfood er liksom ikke helt på nett med et hjem, et kjæledyr etc. ellers syntes jeg det var en rørernde og sterk tekst.

  2. pedro · 7. oktober 2013

    kjekt at du var enig! gleder meg til flere tekster.
    p

Legg igjen en kommentar