Alliansen vår om livet

av den 4. november 2013

Det jeg venter på er livet som kommer. Det eneste som er verdt å lide for er fremtiden jeg lengter. Når jeg sitter bak låst dør med sårene på knoken og kniven i den åpne skuffen tenker jeg på den kvelden som var så bra, den sommeren vi drakk og sang, den kvelden vi kysset hverandre og falt i søvn. Hvor mange sånne kvelder kan jeg oppleve i livet, undret jeg og låste skuffen.

2 kommentarer

  1. Martine Skulstad
    Martine Skulstad · 5. november 2013

    <3
    Du er sterk. En veldig god og godt forklarende tekst!

  2. pedro · 7. november 2013

    hei. enig, det er sånn det er med gode tekster: de handler alltid om flere ting på en gang; om det vonde og håpløse, men også om det der lyset som tross alt brenner, som er håpet eller ønsket eller noe sånt. det hadde vært fint å ha lest om den kvelden da disse drakk og sang, f.eks, det ville jeg likt!

Legg igjen en kommentar