Fra Pedro og John Olav

av den 23. november 2013

hei. et par ting:

1. som noen av dere allerede vet, så har vi sendt ut en mail der vi oppfrodrer dere til å være med å kommentere hverandres tekster og gi respons, og det håper vi dere gjør. jo flere stemmer vi har her inne, jo bedre blir det å vise frem tekstene sine. og bruk kaoskisten! der er det plass til alt!

2. det blir større og større pågang her inne, og siden vi ikke er superhelter har vi desverre ikke sjans til å kommentere alt som kommer fra dere. derfor har vi tenkt på en flagge-funksjon, der dere kan gi beskjed til oss om dere vil at tekstene dere skal kommeteres. det er ikke sikkert de blir det hver gang, men da har dere i alle fall gitt beskjed om at dere ønsker tilbakemelding. de som ikke vil det, kan bare la være å flagge. dette er det bare vi som kommer til å se. den vil være i funksjon om noen uker.

3. vi kommer til å fortsette å gi tilbamelding på tekster, men det er fra nå av slik at flere tekster kan komme til å få kortere kommentarer, mens et par utvalgte tekster får en litt nøyere lesning hver uke. OG DETTE ER VIKTIG Å PRESISERE: de tekstene vi kommenterer er ikke rangert. vi mener at alle som skriver her inne gjør det av genuin interesse, og det er ingen vits å begynne med sånn svar-hvitt-tenkning. bra? dårlig? det er mindfre interessant, synes vi, enn å se på en tekst og peke på HVA SOM ER BRA og HVA SOM KAN BLI BEDRE.

4. sist men ikke minst: takk for alle tekstene dere sender inn. selv om vi ikke klarer å kommenetere alt, SÅ LESER VI ALT! og det er gøy å se at det er så mye skrivelyst blant dere. som Carpenters synger: We´ve only just begun.

kjør på!

alt godt fra Pedro og John Olav

 

Legg igjen en kommentar