Jeg hadde en pappa

av den 23. november 2013

Jeg hadde en pappa.
Nå har jeg en fjern venn.

Jeg kan ikke, sa jeg.
Å så leit, sa han.

Jeg har ikke tid, sa jeg.
En annen gang, sa han.

Det er hans feil, tenkte jeg.
For det var han som dro.

2 kommentarer

 1. John Olav Nilsen
  John Olav Nilsen · 25. november 2013

  Dette diktet her tror jeg mange kan kjenne seg igjen, kanskje på en litt ekkel måte. Liker at du holder det enkelt, presist og hardt. Ikke alltid så lett det.

 2. katrefall
  katrefall · 1. desember 2013

  Kjenner meg veldig igjen i dette diktet. Pappa flyttet ut for nå ett år siden, og jeg har nesten ikke hatt noe tid til å se ham ettersom jeg er så travel selv. Jeg føler diktet viser en sår kjærlighet og et savn, og jeg kjenner selv godt på skyldfølelsen når jeg må takke nei til tilbud han kommer med. Jeg har selv sagt det diktet avslutter med til meg selv, for at jeg ikke skulle gå rundt med rn unødvendig skyldfølelse. Vi ungdommer er travle, og det må rett og slett foreldrene akseptere og ordne seg etter.

  Jeg vil gjerne takke for diktet, for det satte gode ord på følelsene mine. Og det er veldig godt skrevet! 🙂

  – Kari Anne, katrefall

Legg igjen en kommentar