Månedenes gang

av den 10. november 2013

Dette er ikke den type tekst jeg pleier å skrive, og det er langt ifra det beste jeg har skreve, men noe av dette må jeg også få ut. Prøv å lese med et åpent sinn.

August
Hun kjenner meg ikke. Hun vet lite nok om meg til at jeg kan si det. Hun vet ikke hva som brister og pulserer under huden på meg. Hva mine tanker og opplevelser har gjort med meg.
Hun har akkurat mistet kjæresten. Jeg hadde akkurat fått meg en. Vi var hverandres bipolar, vi var ingenting likt.
Hun var en gamer. En fester. En som ikke brydde seg og som ikke hadde alt for mye smerte i livet sitt til å ligge om kvelden å gråte all smerten vekk.

September
Vi har samme musikksmak. Vi tenker det samme når det gjelder gutter. Vi kan snakke om opplevelser med de. Vi snakker om hvor mye vi misliker eksene våre. Vi lever av latter og positivitet. Vi lever av å være venner.

Oktober
Vi planlegger fremtiden. Vi er venner. Vi er gode. Vi forstår hverandre. Jeg kjenner øynene hennes bedre enn noen andres. Jeg vet hvordan hun ler.
De misliker hverandre. Jeg velger henne over ham, for han valgte alle andre over meg.

Desember
Jeg savner henne. To uker vekke, og jeg er med ham. Men jeg savner henne. Bare noen dager igjen.
Vi er like høye. Vi er like. Våre kropper passer perfekt sammen i omfavnelsen. Jeg stjeler blikk på henne. Hun er lykkelig. Hun fremstår lykkelig. Jeg håper hun er lykkelig.

Januar
Jeg forteller henne min historie. Vi sitter på en benk og lar busser kjøre forbi oss mens vi gråter i hverandres armer. Jeg lover henne å ikke prøve igjen. Jeg lover henne å prøve å bli bedre.
Jeg sover i hans armer. Han bryr seg ikke. Han ser ikke det hun ser, og når han gjør blender han sine egne øyner for synet. Han gir meg det jeg bruker som skade.

Februar
Jeg er lei. Han hører meg ikke. Han er ikke den jeg trenger. Jeg elsker henne. Jeg hater ham. Jeg elsker henne.

Mars
Jeg er fri fra hans armer, men bundet til hennes lepper. Han bryter meg sammen, og hun bygger meg opp.
For første gang sover jeg i hennes armer. Jeg sover trygt. Jeg sover. Jeg drømmer.
Hun finner merkene, og ber meg stoppe. Jeg lover, med et kors bak ryggen, men jeg lover. Jeg elsker henne.

April
Hun snakker om ham. Hun vil jeg skal treffe ham. Hun vil jeg skal like ham. Hun vil jeg skal støtte dem. Hun vil jeg skal være glad for dem. Jeg er. Jeg elsker henne. Jeg vil henne det beste. Han er bedre for henne. Han er stabil.
Hun kommer til å dra. Hun har allerede bestemt seg. Søknaden er allerede sent. Hun kommer til å dra. Hun forsvinner.

Mai
Jeg kysser henne. Jeg vil ha henne. Jeg kan ikke forlate henne. Men hun kommer til å forlate meg. Jeg kan ikke la henne gå.
Folk skjønner det. Vi kysser. Vi føler. Vi lever. Jeg elsker henne.

Hun blir sammen med ham. Jeg dekker det over med en annen, jeg skal ikke vise min lengsel for henne. Jeg tenker på henne. Jeg trenger henne.

Juni
Hun er med ham, men dukker enda opp på min dør. Hun lar meg enda kysse henne. Hun lar meg enda dele henne med ham. Hun lager meg enda bli vist frem for hennes venner.
Hun overrasker meg på bursdagen min med mine favoritt ting. Hun går en tur med meg. Hun holder hånden min.

Juli
Jeg er på andre siden av kontinentet. Flere dager etter alle andre får jeg vite at hun kom inn. Hun drar fra meg. Hun forlater meg. Hun nøler ikke en gang. Jeg må være glad på hennes vegne. Det er det å elske noen er. Jeg støtter det mens jeg gråter på en solseng foren millioner å se.
Hun forlater ham, men kommer ikke tilbake til meg. Hun kommer aldri tilbake til meg.

August
Vi møtes en siste gang før hun reiser. Hun nøler ikke med å gå på bussen. I det den kjører rundt svingen bryter jeg sammen. Jeg er jenten som sitter å lar tårene renne mens jeg ser den jeg elsker forsvinne fra meg, glir gjennom fingrene mine. Tre måneder til jeg får se henne neste gang.

September
Jeg savner henne.
Jeg trenger henne.
Hun er ikke her.

Oktober
Jeg gir opp.
Hun kommer ikke tilbake til meg. Jeg elsker henne ikke lenger.

November
Jeg løy. Jeg elsker henne.

Legg igjen en kommentar