mareritt

av den 23. november 2013

Det er ikke en rettighet for menneskeheten å bli elsket, eller å elske. Det er et privilegium. Det er ikke noe som faller rett i hendene våre på et bestemt tidspunkt, men noe vi må selv bygge oss opp mot for å kunne få tilbudet om å binde seg.

 

Det å elske er en kjærlig følelse. Den er brennende. Varm. God. Den er vond. Hjerteskjærende. Lidelsesfull.

Har du elsket, blitt elsket, eller se kjærlighet gå tapt i andres øyne, vet du hvilken type kamp det er. Hvilke ekstreme tiltak vi til tider må ta. Krangler som bæres gjennom utplukkede og spontane ord. Bemerkninger og slag som blir sent alt for mange ganger i retninger de aldri burde være ment for.

 

Du var farlig. Jeg skulle ikke elske deg. Og det fikk jeg senere kjenne på. Denne kjærligheten var dødelig. Det var ikke en rettighet i det hele tatt. Men det var ikke et privilegium heller.

Dette var et mareritt.

1 kommentar

  1. Maria
    Maria · 29. november 2013

    Igjen, liker hvordan du skriver det som det er, blir rått og blottet, likevel skjult.

Legg igjen en kommentar