Nå.

av den 17. november 2013

I et veikryss på Danmarksplass.

Hvorfor så dårlig tid.

Fyllesyk.

Gårdagens møte med Jæger.

Kjærlighetssyk etter morgenstundens knull.

Vill i hjertet etter lørdagens farvel.

Jeg vet, jeg vet ingenting om kjærlighet.

Jeg er i et spill.

Et spill alle spiller.

Men jeg er verst.

Versting, kall meg det.

Stopp.

Jeg må tenke.

Ingen har tid.

Til å stoppe.

Jeg går den ville veien.

Veien til murene.

Likevel.

Livet blir lært.

Kan ikke stoppe nå.

Rødt.

Trygg.

Oransje.

Angrer.

Grønn.

Det er meg de venter på.

Hvilken vei.

 

 

2 kommentarer

  1. John Olav Nilsen
    John Olav Nilsen · 18. november 2013

    Mye bra linjer denne teksten her, enkelt linjene maler bilder som er interessante. Slutten gir ingen svar og det syntes jeg fungerer veldig bra. Kanskje du sett på oppsette i teksten, kunne den blitt mer rytmisk av en annen oppbyggning? Og en bedre tittel hadde vært noe! Ellers veldig bra.

Legg igjen en kommentar