Ensom

av den 10. januar 2014

Du skjønner ikke at du har folk som bryr seg du, skrek hun til meg.

Hun var sint, hadde en tåre i øyekroken.

Jeg stirret på det forvirrede ansiktet hennes. Det er du som ikke skjønner, sa jeg.

Ensomhet kommer innenfra.

 

2 kommentarer

 1. pedro · 13. januar 2014

  hei. jeg tror nok jeg har sagt det før, men jeg liker sånne tekster som bare er fragmenter av noe større, der jeg, som leser, kan legge til alt det teksten ikke forklarer eller fargelegger for meg. her vet jeg bare det som står, det du har skrevet, men det finnes også en usynlig side av teksten – det uskrevne, det usagte, det som bare finnes før linjene, mellom linjene og etter linjene.

  p

 2. Martine louise
  Martine louise · 17. januar 2014

  Jeg er helt enig med Pedro. Veldig bra!
  Denne teksten fanget meg, og jeg har lest det et par ganger nå, uten helt å finne ordene til å beskrive det du har skrevet. Det er nydelig vist, og det gir leseren en god mulighet til å legge sine egene tanker og følelser inn i det de leser. Det kan reflektere over så mye, og bare en ting.

  Martine

Legg igjen en kommentar