Postkort fra Skriv HQ!

av den 27. januar 2014

Postkort fra Skriv HQ!

Oi, det nærmer halvårs jubileum her på Skriv. Vi har kommet en lang vei og er langt på vei til et ukjent, men enda finere sted. Som om man er på vei til et hus som man ikke helt vet hvordan ser ut før det dukker opp. Og før champagnen sprettes så virker tiden riktig for å se oss litt speilet her.

Altså det vi mener er – Hva er det dere synes fungerer bra her? Er Kaos/Kiste noe dere kan tenke dere å bruke i fremtiden, eller virker det litt uklart? Hva savner dere? Hva kan vi bli bedre på? I form av innhold og utseende og ikke minst tilbakemeldinger og aktivitet. Ja, dere skjønner tegningen. Bare skyt i vei, hva som helst og hvor som helst. Vi tror vi tåler det. Vi vet vi trenger det.

John Olav og Pedro

Legg igjen en kommentar