søndag

av den 21. april 2014

 

danse til bob marley og skure gulv

søt såpe lukt

små føtter over vått tre

de lykkelige øyeblikkene

som aldri vil bli glemt

1 kommentar

  1. pedro · 28. april 2014

    hey! dette diktet likte jeg kjempegodt! veldig enkelt og samtidig veldig sant, for det er jo sant at livet også er alle de små tingene vi gjør, alt det som vi av og til tenker nesten ikke har verdi. mange tror at kunst og litteratur bare må handle om de store tingene – døden og kjærligheten og havet – men danse til bob marley og skure gulv! fantastisk. selv vasket jeg hele huset i går, mens jeg sang og hylte til en av mine favorittplater: Psychocandy med The Jesus And Mary Chain. ikke akkurat Bob marley, men det er ikke poenget, og det er derfor diktet ditt er fint, fordi det er så allmenngyldig, så åpent og det sier så mye om livene til så mange folk. bytt ut bandet, bytt ut lukten av såpe med en annen lukt, bytt ut føttene og erstatt dem med tøfler. diktet handler likevel om små glimt, små lommer av lykke i livet. godt gjort!

    alt godt fra pedro.

Legg igjen en kommentar