bladfall

av den 23. oktober 2014

sola blender meg den gjer meg blind
eg dansar
eller syng hugser ikkje heilt
om det var du eller eg
som ville det mest men
eg er her og du er
over alt og i ein rus
av glede med glede
dansar du og alle andre så
eg legg meg i skei
ventar på regnet

1 kommentar

 1. christinesyre
  christinesyre · 5. november 2014

  Får mange følelser knyttet til sommer med diktet ditt. En lys periode, solen skinner, de danser og synger av lykkerus. Tittelen tolker jeg slik at sommeren nærmer seg slutten.

  Når du skriver at «eg legger meg i skei og ventar på regnet» får jeg følelsen av at det ligger mer bak diktet ditt. Kanskje venter h*n på høsten, og været som kommer med. Men jeg får også en følelse av at han eller hun vet at det ventes motgang jo mer den nærmer seg bunnen av bakken. Høst og vinter forbinder jeg med mørketid og slitenhet.

  Veldig fint dikt som skaper følelser og gjenkjennelse.

  – Christine

Legg igjen en kommentar