På et fortau, langs en bro

av den 4. februar 2015

Og vi reiste til København den tredje uken det året. Det hele var min idé, at det var dit vi skulle. Jeg hadde sett en dokumentar om unge jenter og deres liv i byen, og tanken på å sitte på et fortau, langs en bro midt i København, likesom de unge menneskene langs Seinen i Paris. Det var kanskje Paris vi skulle reist til. Men dagen tok oss nå enn til København, og vi var likeglade om vi bare fikk en øl og en svak gulblå himmel og en fredag å forsvinne i.

1 kommentar

 1. MLS
  MLS · 26. februar 2015

  Dette var en veldig søt tekst, og jeg liker så godt at det profilerer menneskene som ser disse tingene skje, magien vi får gjennom filmer eller bilder eller musikk, og gjennoppliver dette selv. Jeg tror det er noe alle ønsker, å gjennskape noe fra favorittfilmen og få den samme følelsen og opplevelsen som du fikk når du så filmen.
  Jeg liker at teksten er veldig lett, mens samtidig så får jeg igjen den følelsen av at dette var en god setting som ga mye, og at det var bra og nok.
  Veldig fint!

  klem Martine

Legg igjen en kommentar