Følelser uten fasit

av den 22. mai 2015

Det er ingenting som føles mer ensomt

Enn å skyve bort

Alle du er glad i.

Enn å holde på avstand,

Alle som begynner å kjenne deg.

For meg er det ensomhet.

Å aldri være sikker på om noen bryr seg.

Å aldri være sikker på om folk snakker sant.

Å aldri vite om du er ønsket.

Å aldri vite om du er ment for å være til.

Det er ensomhet, for meg.

Jeg er ikke ensom, fordi jeg ikke har folk rundt meg.

Jeg er ikke ensom, fordi ingen har sagt de vil være der for meg.

Jeg er ensom, fordi jeg ikke ser dem.

Jeg er ensom, fordi jeg ikke tror dem.

1 kommentar

 1. MLS
  MLS · 25. mai 2015

  Hei!

  denne teksten rørte meg veldig! Ikke bare fordi jeg kan så enkelt lese nøyaktig hva det er som jeg-personen opplever, men fordi dette er et tema som er så sterkt og så utbredt, men fremdeles noe vi ikke snakker noe særlig om. Alle har kjent på følelen av å være ensom i et rom fylt av mennesker og venner, men det er ingen som sier dette høyt. Det å føle seg ensom er like tabu som temaene rundt mentale lidelser og traumatiske opplevelser. Det er ikke noe vi snakker om, og det er noe som er veldig trist, og gjør oss enda mer ensom egentlig, og jeg syns du får dette fint frem i teksten din.

  Jeg likte veldig godt hvordan du har en veldig direkte skrivemåte, og kommer med flere konkrete eksempler, og at disse eksemplene ikke bare er at du er alene. For som du sier, ensomhet er ikke å være alene, det er å føle seg alene bland mennesker vi skulle trodd på og sett som våre venner. Også det at du skriver at det å skyve bort de du er glad i også er ensomhet er også veldig bra! Ensomhet dyrker ensomhet.

  veldig bra!

  klem, Martine

Legg igjen en kommentar