tankefloke

av den 8. mai 2015

Tankane går i ring så eg spring fram og tilbake i kryss og i firkant spring meg ein floke håper tankane ikkje skal nå meg ikkje finne meg i floken i kjerringknuta eg viklar meg inn i for å ikkje måtte vere tanke berre vere til men eg er også frå og skal fram men det går både tilbake og under eg må knyte knute rett eg må kunne løsne lisser lett eg skal ikkje ned eg skal opp no kan dei kome og finne meg eg er ferdig spinna eg er klar for straumen eg er klar for drysset

1 kommentar

 1. pedro · 12. mai 2015

  herlig! jeg kan ikke tenke meg noe bedre måte å fokusere på tankenes virrvarr enn sånn du har gjort det! å skrive uten komma eller punktum gjør poenget tydeligere, men det gjør også at jeg må lese saktere for å få med meg hva som er skrevet; veldig fin rytme i teksten, som du forsterker med bostavrim

  eg må knyte knute rett eg må kunne løsne lisser lett

  og fint hvordan teksten insisterer på å utjevne ting som vi ofte oppfatter som motsetninger:

  fram og tilbake/kryss og firkant/ til og frå/ og fram, tilbake og under

  og den siste linjen er fabelaktig!

  eg skal ikkje ned eg skal opp no kan dei kome og finne meg eg er ferdig spinna eg er klar for straumen eg er klar for drysset

  jeg gleder meg til å lse flere tekster fra deg!

  alt godt

  p

Legg igjen en kommentar