Sannheten

av den 14. mai 2015

Det var ingenting nydelig eller poetisk ved det. Du knuste meg.

3 kommentarer

 1. Marlene Sabine · 15. mai 2015

  Hei! Likte denne lille teksten veldig godt. Kort og direkte, noen ganger er det det som er vakkert. Likte også at du har kalt den for «sannheten» 🙂

 2. pedro · 15. mai 2015

  jepp! sånne små tekster er ofte veldig treffende, jeg tenker det er en god ting å prøve å formulere noe så presist og spot on. har du hørt om verdens korteste novelle, f.eks, skrevet av Ernest Hemingway?

  baby shoes for sale, never worn

  en annen som driver med sånne korte tekster er Jan Erik Vold, og en poet som Vold har oversatt som heter Richard Brautigan. knallfine ting.

  ellers er jo sanger fulle av sånne gullkorn. her er to, et av Bob Dylan og et av Leonard Cohen

  The sun´s not yellow, it´s chicken

  You call it love, I call it room-service

  alt godt

  p

 3. MLS
  MLS · 18. mai 2015

  Hei, og takk for tilbakemeldingene.
  Jeg føler at «Sannheten» var det eneste som kunne beskrive teksten. Det er så veldig rått og sårt, men samtidig ikke det vi ville ha sagt om noen hadde spurt. Vi hadde lagt på en klisje om at vi lærte i hvertfall noe, eller «hadde det bra så lenge det varte». Men det er ikke alltid tilfellet. Noen ganger så er det bare ikke poetisk eller fint eller lærerikt. Noen ganger så gjør det bare vondt.

  og ja, jeg har lest Hemingway sin bok, og elsker han! Jeg finner mye inspirasjon i enkelte linjer i både bøker og sanger, og det meste jeg skriver kommer utifra den type inspirasjon. De to eksemplene du ga var veldig fine, og likte spesielt den siste! det er så mye som kommer ut av bare noen få ord.

  god klem!

Legg igjen en kommentar