Jeg lukker øynene, og ser bare deg nå

av den 30. mai 2015

Vi ligger lydløst på den alt for harde sengen hans, og hånden hans glir sakte over min nakne kropp, og for første gang gjør det ikke vondt når noen tar på meg. For første gang tenker jeg ikke på historiene og tragediene som er risset inn i huden min og etterlatt seg arr når jeg var ferdig med minnene. For første gang er jeg ikke redd for hva han vil si, men hvor tidlig jeg skal forklare. Det er tredje gang vi tilbrakte dagen sammen. Femtiende gang han kysset meg og første gang han fikk ta på meg.

Vi ligger lydløst på den alt for harde sengen hans, og hånden hans glir over de nakne lårene mine, og han stopper når han merker en forskjell på overflaten min. ”hva er dette” spør han, lar hånden fortsatt ligge over som om han vil beskytte meg fra mer skade. ”gamle historier” sier jeg. ”Men de kan vi ta en annen gang. Jeg vil gjerne oppleve denne” sier jeg, og kysser ham for femtiførste gang.

Legg igjen en kommentar