Gult hår

av den 2. oktober 2015

Gult hår,
forført av peppermynte

Avreise til Polen,
snart der,
for å starte på politihøyskolen

Velkledd,
uimotståelig

Kruttsterk,
mørk,
han er uslåelig

1 kommentar

 1. pedro · 16. oktober 2015

  hei!

  dette diktet var så fint og enklet, synes jeg; du klarer å mane frem et ganske presis OG mystisk landskap på en og samme gang. jeg vet ikke helt hvor jeg befinner meg, hva dette handler om, men jeg har en formening; ordene

  forført
  velkledd
  uimotståelig
  kruttsterk
  uslåelig

  disse ordene sier ganske mye om facinasjon, tiltrekning, om beundring, uten å gi oss hele bildet: vi blir stående med masse spørsmål. Samtidig er detaljen med Polen ganske konkret og balanserer diktet, synes jeg. Avstand, kanskje lengsel, savn?

  kjempefin tekst!

  fortsett å sende inn!

  p

Legg igjen en kommentar