Jeg presenterer NaNoWriMo

av den 12. oktober 2015

Hei! Dette er ikke så mye en tekst som det er litt info om noe dere kanskje kan finne interesant. Nylig har jeg kommet over en side som heter National Novel Writing Month – NaNoWriMo. For dere som har hørt om denne før, supert! Men for dere som ikke vet hva dette er så skal jeg forklare.

NaNoWriMo er da en internasjonal nettside som har et mål med å hjelpe brukerne sine med å skrive en bok på en måned. Om det da er et første utkast eller en helt ferdig bok kommer an på hver bruker, men målet i seg selv er å fullføre minst 50,000 ord i løpet av november måned.

På denne siden finnes det masse bra inspirasjons linker og pep talks sammen med forum om alt du kan tenke deg! Det er mange kjente forfattere som jobber i samarbeid med denne siden og da har vært med på å skrive pep talks til brukerne, og noen har selv vært med å delta på denne siden.

Om du vil skrive og fulføre en bok så er dette i hvertfall en veldig god måte å komme i gang eller fortsette og få inspirasjon til et prosjekt du allerede har. Og masse lykke til med skrivingen deres!

 

klem,

Martine

Legg igjen en kommentar