Skriveverksted for unge med forfatter Inger Bråtveit

av den 9. februar 2016

Hei alle sammen. Det er ennå noen plasser igjen på Skriveverksted for unge, med forfatter Inger Bråtveit.

Er du mellom 15-20? Skriver du? Liker du å skrive, men føler deg litt alene om interessen din? Lurer du på om det finnes noen enkle triks sånn at tekstene dine kan bli bedre? Har du lyst til å treffe andre unge mennesker som liker å skrive, å lese, å bruke tid på å gå seg vill i alle mulige slags historier og tanker?

Inger Bråtveit er en av våre mest markante yngre forfattere. Hun debuterte i 2002 med romanen Munn mot ein frosen fjord. For hennes andre roman, Siss og Unn, ble hun i 2008 nominert til Kritikerprisen. Bråtveit har mottatt flere litterære priser, blant annet Nynorsk litteraturpris og Bjørnsonstipendet. På Litteraturhuset vil hun hjelpe deltakerne å ta skrivearbeidet ett skritt videre. Det spiller ingen rolle om du har skrevet mye eller lite.

Begrenset antall plasser. Påmelding sendes til skriv@litthusbergen.no.

Legg igjen en kommentar