Vennskap som visner

av den 22. februar 2016

Morgendagen er dø

snart enda

et vennskap

som begynner

å blø

Morgendagen er dø

..

I går

så opplevde

jeg en krasj

Fire venner

skulle

selge meg

hasj

Et vennskap

delt

på en felles

substanse

Vil

så gjerne

gi

deg

enda

en

sjanse

..

Morgendagen er dø

Ikke

lengre

ensom

når

mørke tanker

står i kø

Morgendagen er dø

..

Nå er jeg

så forbanna lei

blir visst

nødt

til å gå

en

helt annen

vei

En som

fører

meg

lengre

vekk fra

deg

..

1 kommentar

  1. elinelundfj · 29. februar 2016

    kult! i hodet mitt høres dette ut som en sang. kanskje du lager musikk også? jeg liker det visuelle med teksten, hvordan den synker inn og utover på skjermen, lager små hakk. men jeg blir mer nysgjerrig på vennskapet, hva det består i. kanskje du kan utforske det litt mer? hva er den felles substansen, og hva gjør at den visner?

    eline

Legg igjen en kommentar