Enslig øyeblikk

av den 19. april 2016

Enser
eterisk
dreining

Vidt
gaper
hvelving

Dråpene
løsner
daler

Klekker
kveldens
klake…

4 kommentarer

  1. pedro · 26. april 2016

    hei. jeg liker dikt der alt står veldig åpent, som i dette, der man selv må lage seg koblinger; ensingen/dreingen i første strofe, som deles av adjektivet eterisk og sånn jeg ser det peker på en handling som er så skjør og liten at den nesten ikke finnes (jeg ser for meg et sånt blikk som når man såvidt ser noe i randsonen av blikket, noe tåkete, dunkelt). neste strofe er en slags tredelt variasjon av ett bilde: det vide (ut-videt=åpning/åpnet), gapet, hvelvingen (innsiden av gap/munn, kanskje?) og så synes jeg diktet bokstavelig talt lander fint på slutten, med dråpene som løsner og gjennomtrenger noe, ødelegger noe. et fint dikt om en liten bevegelse som jeg synes du har fanget veldig fint og mystisk, men likevel klart og tydelig. takk! alt godt fra pedro

  2. pedro · 26. april 2016

    kjekt å høre! bare spør om det er noe som er uklart, og fortsett å sende inn tekster!

    p

Legg igjen en kommentar